060 52 59 199 emditerm@gmail.com

Pizza peći

PICA PEĆI SRBIJA

Izrađujemo pizza peći na drva po ugledu na italijanske i francuske pizza peći.

Pizza peći

Pizza peći na drva krušne

(po ugledu na italijanske i francuske)

Izrađujemo pizza peći na drva po ugledu na italijanske i francuske pizza peći. Izrađujemo i postolja za ovakve peći. Dugogodišnje iskustvo i dosta korisnih ideja isprobanih u praksi obezbeđuju besprekoran rad proizvedenih pizza peći kao i njihovu estetiku. Razvili smo skoro idelan sistem izolacije takvih peći tako da je gubitak toplote sveden na minimum što garantuje minimalan utrošak drva za rad ovakvih pizza peći. U našim pizza pećima moguće je peći i ostale proizvode od testa. Naše su peći idelanih proporcija i garantuju maksimalnu funkcionalnost i zadovoljstvo pri radu. Referenc lista je velika i zastupljena je kako u Srbiji tako i u skoro svim okolnim državama. 

Posedujemo celokupnu operativu za rad na terenu tako da je sa nama zadovoljstvo sarađivati. Dolazimo i na poziv kupaca tako da se na licu mesta dogovaramo o svemu. Prihvatamo sugestije i ideje investitora vezano za ugradnju pizza peći.

U našim proizvodnim pogonima vršimo montažu i do 80% pizza peći. Tako da, na terenu, odnosno kod kupaca, se zadržavamo najvise dva dana.

PIZZA NIJE PIZZA AKO NIJE PEČENA NA DRVA!

Kontaktirajte nas

Adresa

Privredno društvo Emdi term DOO

Goce Delčeva 39 

Aranđelovac 34300

Telefon

Tel/fax 034 701 668

Mob.tel

060 52 59 199

063 259 199

064 46 80 801

Email

emditerm@gmail.com